AIESEC Oradea recruteaza noi membrii. Vezi ce pozitii sunt disponibile
Diverse

AIESEC Oradea recruteaza noi membrii. Vezi ce pozitii sunt disponibile

Odată cu venirea primăverii,  AIESEC Oradea anunţă startul campaniei de recrutare a noilor membri. Aceasta se va desfăşura în perioada lunii martie, termenul-limită de aplicare fiind 10 martie.

          AIESEC este o organizație internațională, bazată pe voluntariat la nivel global, dedicată tinerilor, care pe de o parte  își doresc să dobândească caracteristicile unui adevărat lider, dar în același timp să le și fructifice. În această organizație, accentul este pus pe tineri, pe dezvoltarea acestora, atât pe plan personal, cât și pe plan profesional; tinerii fiind considerați agenți ai schimbării viitorului.

           Obiectul de activitate al organizației este schimbul de experiență interculturală, trimiterea tinerilor români în stagii de voluntariat sau internship în strainătate, dar și recepția tinerilor voluntari internaționali în Oradea pentru diferite proiecte sociale.

Pozițiile pentru care AIESEC Oradea recrutează:

  • Manager recrutare trainer (Matching)
  • Manager trainer internaționali( Delivery)
  • Manager fundraising (Sales)
  • Manager parteneri educaționali (Enablers)
  • Marketing manager .

           Dacă ai o vârstă cuprinsă între 18 și 28 de ani și îți dorești să ieși din anonimat, parcurge și tu schimbarea  pe care vrei sa o vezi în lume și vino în echipa noastră !

         Formularul de aplicare poate fi găsit pe site, iar pentru orice informatii, trimite e-mail la : dan.dolog@aiesec.net.

loading...