Baraw, un restaurant cochet, in locul fostului Chanson (Muzeul Ady Endre)
Diverse

Baraw, un restaurant cochet, in locul fostului Chanson (Muzeul Ady Endre)

Cu mult suflet si cu o echipa inimoasa, Razvan Mos a decis sa schimbe total directia vechiului Chanson. Noul local a beneficiat de expertiza designerilor Robert Tuzson si Diana Stef iar asta se observa inca de la intrare, deoarece Baraw este un loc plin de culoare si viata.

Mobilierul artizanal, spatiile confortabile, zugravelile artistice si candelabrele semi industriale ofera atmosfera specifica localurilor pe care le descoperi numai in capitalele europene sau in orasele cosmopolite.

Tineri si plini de viata, clientii au apreciat localul inca de la deschidere. Prizele absolut necesare incarcarii noilor device-uri inteligente se gasesc din belsug la fiecare masa.

Bucatarie si arome internationale

Marea noutate a proaspatului local este bucataria si meniul bazat pe preparate cunoscute dar realizate cu multa fantezie si implicare. Inca de la deschidere au avut un mega succes burgerii Baraw. Avand ingrediente care au surprins prin calitate si gust, acestia si-au castigat repede renumele de cei mai buni burgeri din oras. Burgerii cu oua posate, ceapa caramelizata, cu branza brie sau cu ingrediente 100% vegetariene au atras clientii care stiu sa aprecieze o masa indestulatoare. Inelele de ceapa sau cartofii wedges scufundati in sosul dulce-picant au fost garniturile care au facut mesenii sa se intinda la povesti alaturi de beri artizanale sau de sticle de cidru.

Meniul de paste – Noutatea sezonului 2018

Paste pentru gusturile si poftele clientilor Baraw. Pastele asiatice cu sos de soia sau pastele italiene cu ragu si sos de rosii aromat au fost cerintele tinerilor clienti care au dorit sa serveasca si mancaruri din aceasta categorie. In concluzie, noul meniu beneficiaza acum de 8 tipuri de paste realizate din materie prima de cea mai inalta calitate. Inca o data Baraw a reusit sa surprinda prin calitate si deschidere fata de recomandarile clientilor.

Baraw in topul corporatistilor

Cei care lucreaza in birourile companiilor multinationale, si nu numai, au descoperit si posibilitatea de a comanda burgerii, pastele si salatele Baraw direct la birou. Este o tendinta noua la care Baraw a fost deschis si pe care o perfectioneaza in fiecare zi. Clientii din birourile companiilor din parcurile industriale sau din cladirea Trade Center comanda tot mai des preparate din meniul Baraw.

Baraw este o pata de culoare de care Oradea avea nevoie. Vara, terasa Baraw din spatele Muzeului Ady Endre este o adevarata oaza de verdeata in centrul orasului. Localul este apreciat foarte mult si de familiile cu copii mici care se joaca sau deseneaza pe asfalt in minunatul si linistitul parc Ady Endre sub privirile parintilor care isi savureaza linistiti masa sau bautura preferata.

Mai multe despre Baraw gasiti pe Pagina de Facebook

Terasa-Baraw-Oradea-vara

loading...