Banca Europeana de Investitii prezenta la Oradea, pentru a verifica finantarile
Economic

Banca Europeana de Investitii prezenta la Oradea, pentru a verifica finantarile

Reprezentanţii Băncii Europene de Investiţii se află pentru două zile la Oradea într-o vizită de monitorizare a proiectelor de investiţii realizate pe fonduri europene, cu o cofinanţare asigurată de Primăria Oradea cu sprijinul creditului de 22,6 milioane euro primit de la BEI. Este vorba despre proiectele privind realizarea Pasajelor supraterane DN 76 şi DN 79, Drumul expres, Dealul Ciuperca şi Aquaparkul Nymphaea.

Aceştia au avut o întâlnire la Primăria Oradea cu primarul Ilie Bolojan, cu directorul economic Nadia Haş şi cu d-na Anamaria Sava din cadrul Direcţiei de Management Proiecte cu Finanţare Internaţională, la care s-a discutat despre buna colaborare dintre cele două instituţii, despre proiectele pe care municipalitatea le pregăteşte pentru perioada următoare de finanţare şi despre noi posibilităţi de colaborare.

Reprezentanţii Băncii Europene de Investiţii au efectuat şi vizite în teren pentru a vedea modul în care administraţia locală a cheltuit banii din creditul finanţat de către BEI, arătându-se mulţumiţi de modul în care aceste proiecte au fost finalizate.

Ne găsiți și pe Google News