Avantajele serviciilor de inchirieri microbuze pentru vacanta de iarna
Diverse

Avantajele serviciilor de inchirieri microbuze pentru vacanta de iarna

Daca vrei sa iti petreci vacanta copiilor la munte, alaturi de familie sau prieteni, solutia ideala pentru tine este sa apelezi la companiile care ofera servicii de inchirieri microbuze. Iata care sunt principalele avantaje ale acestui mijloc de transport:
  1. Eficienta. Spre deosebire de autocar, tren sau alte mijloace de transport in comun, cu ajutorul unui microbuz vei ajunge direct la destinatie, nu in cea mai apropiata statie sau gara. Astfel, drumul va dura mai putin, iar vacanta ta va putea incepe mai repede.

In plus, in cazul in care calatoresti alaturi de un grup mare de persoane, este mult mai indicat sa apelezi la serviciile de inchirieri microbuze decat sa vina fiecare familie sau participant cu masina personala sau cea inchiriata. Pe langa faptul ca vor fi costuri mult mai mici, faptul ca vei avea toata familia sau toti prietenii alaturi de tine inclusiv pe drum iti va da senzatia ca vacanta este mai lunga.

  1. Mobilitatea. Chiar daca alegi sa iti petreci concediul intr-un loc izolat, departe de forfota marilor statiuni, microbuzul inchiriat iti va da posibilitatea sa te deplasezi oricand si oriunde. Astfel, nu vei mai depinde de programul autobuzelor sau al trenurilor si vei putea sa vizitezi si obiectivele din imprejurimi, nu sa iti petreci toata vacanta in cabana.

De asemenea, daca apelezi la o companie care ofera servicii de inchirieri microbuze, vei putea sa iti organizezi programul asa cum iti doresti, alegand ziua si ora de plecare, respectiv ziua si ora de sosire. Tot ce trebuie sa faci este sa anunti in prealabil compania de inchirieri microbuze.

  1. Costurile. Nu multa lume cunoaste acest detaliu, insa microbuzele sunt cele mai eficiente mijloace de transport din punct de vedere al consumului de combustibil per pasager. Astfel, daca pleci in vacanta alaturi de un grup de pana la 7-8 persoane, este recomandat sa apelezi la serviciile de inchirieri microbuze.

Chiar daca unii participanti au masina proprie si ar putea prefera sa se deplaseze cu ajutorul acesteia, explica-le ca o calatorie cu microbuzul este mult mai ieftina, eficienta, lipsita de riscuri si, cu siguranta, mult mai distractiva, intrucat veti calatori impreuna.

  1. Siguranta si confortul. FocusRent, una dintre cele mai cunoscute companii de inchirieri microbuze din Romania, are in oferta sa doua dintre cele mai apreciate microbuze de tip 8+1: Volkswagen Transporter si Mercedes Vito. Acestea exceleaza la capitolul dotari de siguranta, avand printre altele sistem ESP perfectionat, sistem Side Assist, afisaj pentru presiunea pneurilor, respectiv Asistent pentru mentinerea atentiei, Asistent de stabilizare la curenti laterali si Asistent pentru pornirea in rampa.

In plus, toate microbuzele sunt supuse unei inspectii tehnice temeinice inainte de a-ti fi inmanate si, in cazul unui accident, vor fi inlocuite in maximum 5 ore de la anuntarea incidentului.

  1. Soferul. In momentul in care apelezi la seriviciile unei companii de inchirieri microbuze, vei avea posibilitatea de a alege, contra cost, optiunea de a fi insotit de un sofer profesionist. Avantajele sunt faptul ca acesta cunoaste mult mai bine traseul, iar tu si prietenii sau familia ta puteti petrece tot timpul fara sa aveti grija drumului. In plus, costurile sunt infime, avand in vedere ca se impart la numarul de participanti.