Au început lucrările de modernizare a trei străzi din cartierul Oncea
Stiri Oradea

Au început lucrările de modernizare a trei străzi din cartierul Oncea

Azi, 23 martie, au început lucrările de modernizare a încă trei străzi din cartierul Oncea, respectiv Piersicilor (tronson Calea Bihorului – Izvorului), Cireșilor (tronson Strugurilor – intersecție cu Piersicilor) și Dimitrie Anghel (tronson Strugurilor – Izvorului).

Toate acestea sunt, în acest moment, străzi nemodernizate, cu carosabil pietruit, fără trotuare amenajate, fără spaţii verzi amenajate și fără canalizare pluvială. 

Lucrările de modernizare sunt realizate de SC Asfamixt SRL și constă în realizarea canalizării pluviale, asfaltarea carosabilului, a trotuarelor, a acceselor, realizarea de ziduri de sprijin unde este cazul, iar la final realizarea semnalizării rutiere.

Valoarea contractului de lucrări este de 4.664.724,37 lei (fără TVA) – str. Piersicilor, 1.738.622,30 lei (fără TVA) – str. Cireșilor și  2.587.151,44 lei (fără TVA) – str. D. Anghel.

Cele trei străzi au în total peste 3,6 km.

În ceea ce privește termenul de execuție, la strada Piersicilor termenul este de 10 luni, aceasta având o lungime de 1884,46 m, la strada Cireșilor este de 4 luni, aceasta având o lungime de cca. 770 m, iar la strada Dimitrie Anghel tot de 4 luni, aceasta având o lungime de cca. 990 m.

Ne găsiți și pe Google News