ASCO a oferit, gratuit, spectacolul Povești populare rusești, unui număr de 140 de copii proveniți din familii nevoiașe
Diverse

ASCO a oferit, gratuit, spectacolul Povești populare rusești, unui număr de 140 de copii proveniți din familii nevoiașe

Sâmbătă, 26 noiembrie 2016, Organizatia Lions Clubs Oradea, împreună cu Administraţia Socială Comunitară Oradea, a oferit, gratuit, spectacolul Povești populare rusești, unui număr de 140 de copii proveniți din familii nevoiașe, la teatrul de păpuși pentru copii și tineret ”ARCADIA”. Spectacolul, pus în scenă de trupa de actori ai  teatrului, a reușit să readucă la viață păpuși utilizate de teatru în reprezentațiile anilor 1970-1990 și a fost unul de neuitat, atât pentru copii, cât și pentru părinții acestora, prezenți la spectacol.

Atmosfera specifică lumii rusești relatate în cele cinci povești (Gogoașa, Ridichea uriașă, Vulpea și corbul, Cocorul și vulpea, Căsuța iepurașului) este întărită de coloana sonoră care prezintă muzică autentică, melodiile și vocea povestitorului aparținându-i actriței Zentania Lupșe.

            Organizatia, înființată în anul 1917, in S.U.A., are în prezent peste un milion de membri în toată lumea, care oferă servicii umanitare și sunt dornici de a influenta soarta celor necăjiți.

Clubul Lyons din Oradea se implică în nenumărate proiecte destinate comunităţii locale, prin această acțiune încercând să dăruiască micuților mai puțin norocoși, momente inedite.

            ”Clubul Lyons Oradea și Administrația Socială Comunitară Oradea au realizat un parteneriat frumos, menit să aducă bucurie în inimile câtorva copii din familii nevoiașe și care au avut ocazia ca pentru prima dată, să pășească într-o sală de teatru adevărată. Doresc să le mulțumesc și să îi invit ca și pe viitor să sprijine comunitatea noastră prin proiecte sociale frumoase”, a spus dna.Arina Moș, directorul Administrației Sociale Comunitare Oradea, la finalul spectacolului.          

loading...