Asa da! Un politist oradean a denuntat un oradean ce incerca sa-l mituiasca pentru a-l salva de un dosar
Stiri Oradea

Asa da! Un politist oradean a denuntat un oradean ce incerca sa-l mituiasca pentru a-l salva de un dosar

Miercuri, 13 decembrie a.c., ofițerii de poliție judiciară ai Direcției Generale Anticorupție (DGA) – Serviciul Județean Anticorupție (SJA) Bihor, în baza ordonanței de delegare a Parchetului de pe lângă Tribunalul Bihor, sub coordonarea procurorului desemnat, au realizat prinderea în flagrant a unui cetățean din Oradea, în momentul când oferea cu titlu de mită suma de 1.000 lei unui polițist din cadrul IPJ Bihor.

Cetățeanul a oferit suma de bani pentru rezolvarea favorabilă a dosarului penal în care era cercetat pentru comiterea infracțiunii de conducere a unui vehicul pe drumurile publice sub influența băuturilor alcoolice.

Cauza a fost înregistrată ca urmare a denunțului formulat la D.G.A. – S.J.A. Bihor, de către un agent (Sebastian Drimbe, din Oradea – n.r.) din cadrul unui post de poliție, acțiunea de flagrant fiind organizată, cu maximă operatvitate, după aproximativ 4 ore de la denunț.

Față de cetățean, procurorul a dispus începerea urmăririi penale pentru infracțiunea de dare de mită.

La documentarea cauzei s-a beneficiat de sprijinul de specialitate al Brigăzii de Operațiuni Speciale Oradea.

Citeste stirile offline, oriunde si oricand! Descarca GRATUIT aplicatia infoOradea din App Store pentru iPhone si din Google Play pentru Android.