Apa calda revine incepand din aceasta seara de la ora 21:00, treptat in toate cartierele orasului
Stiri Oradea

Apa calda revine incepand din aceasta seara de la ora 21:00, treptat in toate cartierele orasului

Începând de joi, 08 iunie a.c. orele 08.00 a fost intrerupta furnizarea apei calde către toate punctele termice din Oradea si Sînmartin, exceptie facand punctele termice care functioneaza pe baza de apa termala.

Intreruperea a fost cauzata de o avarie majora la magsitrala M2, dar si de necesitatea punerii in functiune a bretelei de legatura dintre magistralele M1 si M5, respectiv noilor conducte  dinspre si inspre Termoficare

Termoficare anunta acum 4 zile ca, reluarea manevrelor în vederea furnizării agenților termici (apă caldă de consum sau agent termic primar, după caz) se va face etapizat, începând cu ziua de luni, 12 iunie a.c., pe măsură ce condițiile de restabilire a livrării acestora sunt îndeplinite.

Contactata de infoOradea, Termoficare a precizat ca lucrarile au fost finalizate inca de ieri si a inceput procesul de reumplere a instalatiilor, acesta ajungand la un nivel de 90-95%, la aceasta ora.

De asemenea, reprezentantul Termoficare anunta ca, reluarea furnizarii catre populatie a apei calde se va face incepand cu ora 21:00, dinspre Rogerius spre Nufarul, urmand ca, pana maine, apa calda sa ajunga la toti locuitorii orasului, echipele lucrand toata noaptea.

Datorita lucrarilor, magistralele au fost complet golite de apa, Termoficare SA a luat masura reumplerii acestora, in prima faza, pana la punctele termice, pentru a evita situatia ca populatia sa consume apa rece la robinetele de apa calda. In  momentul in care agentul termic ajunge la prametrii de caldura optimi, acesta va fi trimis catre populatie.

 

loading...