Alte 9 puncte termice raman fara apa calda si caldura timp de 5 zile. Se reintregeste magistrala M2
Informatii utile

Alte 9 puncte termice raman fara apa calda si caldura timp de 5 zile. Se reintregeste magistrala M2

În intervalul 19 octombrie orele 08.30 – 23 oct. orele 20.00 se întrerupe furnizarea agentului termic primar, a agentului termic secundar pentru încălzire și a apei calde de consum pentru o nouă etapă de întregire a magistralei 2 cu conducte noi, înlocuite  în cadrul proiectului „Reabilitarea sistemului de termoficare urbană la nivelul municipiului Oradea pentru perioada 2009-2028 în scopul conformării la legislaţia de mediu şi a creşterii eficienţei energetice – etapa a II-a, 20,2 km rețea de transport”, în zonele de intersecție a străzii T. Vladimirescu cu str. Oneștilor și, respectiv, străzile Shakespeare – Roșiorilor, de la următoarele puncte termice : 509, 510,  511, 516 (zona blocurilor cu module termice pe Calea Aradului), 710, 718, 910, 911 și 913.      

Sunt afectați consumatorii situați pe străzile Cazaban – parțial, Lăpușului, Erofte Grigore – parțial,  Oneștilor, Piața Devei și străzile adiacente, Calea Aradului – parțial, Aviatorilor, Buzăului, Aleea Călinului, H. Ibsen, Vlădeasa, Fagurelui, Octavian Goga,  Tudor Vladimirescu – parțial, Simion Barnutiu – partial, Sulyok Istvan, Piața Rahovei, Primăriei – parțial, Jean Calvin, Iuliu Maniu – parțial, Micu Klein, Arany Janos și I.L.Caragiale. Rămâne în funcțiune apa caldă de consum furnizată din punctele termice 911 și 913.

Citeste stirile offline, oriunde si oricand! Descarca GRATUIT aplicatia infoOradea din App Store pentru iPhone si din Google Play pentru Android.