Alte 7 puncte termice fara apa calda si caldura. In schimb revine in Nufarul, Velenta si Sinmartin
Informatii utile

Alte 7 puncte termice fara apa calda si caldura. In schimb revine in Nufarul, Velenta si Sinmartin

chilipirul-zilei.ro/
În intervalul 18 octombrie, ora 08.00 – 20 octombrie 2017, ora 20.00, se întrerupe furnizarea încălzirii și a apei calde de consum pentru consumatorii alimentați din punctele termice 404, 405, 406, 407, 409, 410 și 411.

Oprirea este necesară pentru întregirea circuitului magistralei numărul 1 din zona Parcului Traian, în cadrul proiectului „Reabilitarea sistemului de termoficare urbană la nivelul municipiului Oradea pentru perioada 2009-2028 în scopul conformării la legislaţia de mediu şi a creşterii eficienţei energetice” – etapa a II-a, 20,2 km rețea de transport.  

Sunt afectați consumatorii situați în zonele Magheru, Enescu, Gh. Doja – parțial, Măcinului, Olteniei, Delavrancea, Petru Rareș, A. Mureșanu, H.M. Berthelot, I.H. Rădulescu, I. Brătianu, Aleea Ștrandului, Pitagora, Parcul Traian, Republicii – parțial, A. Șaguna și A. Lazăr.

Deasemenea, ca urmare a finalizării lucrărilor pentru reântregirea magistralei nr 4, s-au creat condițiile necesare reluării furnizarii apei calde și a încălzirii pentru consumatorii din Sînmartin, Nufărul si Velența         

decathlon.ro