Alexandra Usurelu revine la Oradea, in cadrul turneului national „Am sa fiu eu casa ta”
Evenimente

Alexandra Usurelu revine la Oradea, in cadrul turneului national „Am sa fiu eu casa ta”

Alexandra Ușurelu, cântăreața care uimește o țară întreagă prin talent, autenticitate și bun simț, va ajunge la Oradea împreună cu bandul său, în cadrul turneului național „Am să fiu eu casa ta”, pe data de 27 aprilie, la Sala „Florica Ungur”, ora 20. 

Turneul ”Am să fiu eu casa ta” a debutat pe 30 ianuarie cu două concerte simfonice sold-out la Teatrul Naţional din Bucureşti și a continuat apoi la Iaşi, Cluj-Napoca, Târgoviște, Timișoara și Constanța cu spectacole care s-au ținut cu sălile pline. Următoarele orașe în care va ajunge Alexandra sunt: Sibiu (23 aprilie), Piatra-Neamț (25 aprilie), Brașov (26 aprilie) și  bineînțeles Oradea (27 aprilie).

Cu un singur album lansat (« La capătul lumii »), Alexandra Ușurelu confirmă constant succesul la un public dornic să vadă spectacole de bună calitate, empatic la o muzică live, surprinzătoare și curată.

De Oradea, pe Alexandra o leagă numai amintiri frumoase: „Îmi amintesc cu drag de promenada urbei, cu Teatrul mare și de plimbările liniștite pe malul Crișului, de cafeneaua „La nuiele” și de centrul istoric al orașului, care are un farmec aparte. Abia aștept să cânt din nou la Oradea”, povestește Alexandra Ușurelu.

Fără artificii sau acțiuni agresive de promovare, Alexandra, tânăra artistă indie care a readus în ultimii ani bunul simț pe scenele de concert din România, a reușit ceva ce poate părea, în România acestor ani, doar o firavă speranță: să câștige aprecierea unui public ce preferă să-și aleagă singur muzica pe care o ascultă și să-și urmeze artiștii favoriți în sălile de spectacol.

Biletele pentru concertul de la Oradea sunt disponibile în rețelele www.eventim.ro, www.iabilet.ro și la casa de bilete a sălii de spectacol.

Foto: Silviu Pal 

loading...