Alerta Meteo! Vreme deosebit de rece, lapovita si ninsoare in Dealurile de Vest, incepand de maine
Vremea

Alerta Meteo! Vreme deosebit de rece, lapovita si ninsoare in Dealurile de Vest, incepand de maine

noriel.ro

Administratia Nationala de Meteorologie,  transmis o informare meteorologica de ploi însemnate cantitativ, răcire accentuată, intensificări ale vântului, lapovite la deal si ninsori la munte, in intervalul 3 octombrie, ora 23:00 – 6 octombrie, ora 23:00.

Astfel, in comunicat, se precizeaza ca: “În intervalul menţionat, în vestul, centrul şi nordul teritoriului, temporar va ploua și se vor totaliza local peste 20 l/mp și izolat 40…50 l/mp. În zona montană, treptat, începând din a doua parte a zilei de marţi (04 octombrie), ploile se vor transforma în lapoviță și ninsoare, iar mai ales în masivele din nordul teritoriului se va depune strat de zăpadă. Pe spaţii restrânse şi pentru scurt timp sunt posibile precipitaţii sub formă de lapoviţă sau ninsoare în Dealurile de Vest, în Maramureş, în nordul şi estul Transilvaniei, precum şi în nordul Moldovei.

Vântul se va intensifica în majoritatea regiunilor şi va avea viteze mai mari în cele vestice, sud-vestice şi la munte, unde la rafală se vor depăşi 50…60 km/h, iar pe crestele montane va sufla tare.” 

decathlon.ro

Citeste si: Prognoza meteo in Oradea, in intervalul 3-9 octombrie 2016