Accident stupid in Miersig. Un barbat a fost lovit de o masina dupa ce a facut un alt accident
Stiri Bihor

Accident stupid in Miersig. Un barbat a fost lovit de o masina dupa ce a facut un alt accident

Miercuri, 20 iunie a.c., la ora 18.08, pe drumul județean 792/A, în afara localității bihorene Miersig, un bărbat de 51 de ani, din comuna Tinca, județul Bihor, în timp ce conducea înspre D.N.79 un autoturism, fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule, a pierdut controlul asupra direcției de deplasare, iar autoturismul condus de acesta a părăsit partea carosabilă și a intrat în șanțul din partea dreaptă a direcției sale de deplasare.

După evenimentul rutier, conducătorul autoturismului a coborât din autoturism și s-a angajat în traversarea carosabilului prin loc nepermis și fără să se asigure, fiind accidentat de un autoturism condus regulamentar, de o femeie de 57 de ani, din comuna Tinca.

În urma accidentului rutier, bărbatul de 51 de ani a suferit multiple leziuni, pentru îngrijirea cărora a fost internat în spital.

În cauză a fost întocmit dosar penal, iar polițiștii rutieri continuă cercetările pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor și cauzelor producerii accidentului rutier.

loading...