ACCIDENT GRAV in Oradea! Un mort si doi raniti, in aceasta dimineata la intrare in Oradea, pe DN1
Stiri Oradea

ACCIDENT GRAV in Oradea! Un mort si doi raniti, in aceasta dimineata la intrare in Oradea, pe DN1

Un mort si doi raniti grav intr-un accident petrecut, in aceasta dimineata, la intrarea in Oradea, dinspre Osorhei, in care a fost implicat un autoturism Volkswagen Passat, la bordul caruia se aflau 5 persoane.

Din spusele martorilor, conducatorul auto a adormit la volan si a pierdut controlul autoturismului, patruzand pe contrasens, dupa care in incercarea de a redresa masina, aceasta a intrat in coliziune cu un copac aflat pe marginea drumului.

Contactata de infoOradea, comisarul Alina Dinu, de la IPJ Bihor, ne-a declarat ca: „La ora 4.55, in Municipiul Oradea, un barbat de 38 de ani, din comuna Vanatori Neamt, judetul Neamt, in timp ce conducea un autoturism(marca Volkswagen – n.r.), a pierdut controlul asupra directiei, a parasit partea carosabila si a intrat in coliziune cu un copac.
In urma accidentului rutier un barbat de 34 de ani din comuna Pipirig judetul Neamt, pasager in autoturism, a suferit leziuni care i-au provocat decesul. De asemenea alti doi pasageri, un barbat de 34 de ani din Pipirig, judetul Neamt si unul de 38 de ani, din comuna Vanatori Neamt, jud Neamt au suferit multiple leziuni pt care au fost transportati la spital„.

Politia face cercetari pentru a stabili cu exactitate cauzele producerii accidentului

accident grav osorhei 28.05

Foto: info Trafic Bihor

Ne găsiți și pe Google News