Accident grav pe DN19, langa Tarcea. Un barbat a ramas incarcerat dupa ce masina pe care o conducea a intrat in coliziune cu un TIR
Stiri Bihor

Accident grav pe DN19, langa Tarcea. Un barbat a ramas incarcerat dupa ce masina pe care o conducea a intrat in coliziune cu un TIR

În cursul zilei de joi, 2 iulie a.c., în jurul orei 14.00, Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă “Crişana” al judeţului Bihor a fost sesizat, prin Sistemul Unic 112, cu privire la producerea unui accident rutier pe raza localității Tarcea, în care au fost implicate un autoturism și un TIR, eveniment soldat cu rănirea gravă a șoferului autoturismului.

Pentru salvarea victimei, inspectoratul a mobilizat de urgenţă echipajul de terapie intensivă mobilă al SMURD Oradea și două echipaje de pompieri militari din cadrul Stației de Pompieri Valea lui Mihai, care au intervenit cu o autospecială de lucru cu apă și spumă cu modul de descarcerare și cu o ambulanţă de tip B2.

          Ajunse la locul producerii accidentului, echipajul de descarcerare a evacuat victima rămasă captivă între fiarele contorsionate ale autovehiculului, iar echipajul de pompieri militari paramedici și echipajul de terapie intensivă mobilă al SMURD Oradea au procedat la acordarea îngrijirilor necesare bărbatului rănit în urma accidentului, acesta fiind transportat ulterior, în stare gravă (cod roșu medical) la Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Clinic Județean Oradea.  

 

Ne găsiți și pe Google News