Accident grav pe DN 79 Oradea-Arad, o minora de 14 ani a suferit rani grave, iar alte doua persoane au ajuns la spital
National

Accident grav pe DN 79 Oradea-Arad, o minora de 14 ani a suferit rani grave, iar alte doua persoane au ajuns la spital

DN 79 Oradea-Arad a fost blocat pentru  mai bine de 2 ore in apropierea localitatii Simand, din cauza unui accident soldat cu ranireaa grava a 3 persoane, printre care si o minora de 14.

Trei persoane, o fată de 14 ani şi doi adulţi, au fost rănite, joi după-amiază, după ce autoturismul în care se aflau a intrat pe contrasens şi s-a izbit de un camion, pe DN 79 Arad-Oradea, în zona localităţii arădene Şimand, unde traficul a fost blocat pe una din benzile drumului.

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Arad, Claudia Iuga, a declarat, că şoferul unui autoturism a păstruns pe sensul opus al drumului, în zona localităţii Şimand, unde s-a izbit frontal de un camion care transporta piese auto.

În urma impactului, trei persoane din autoturism au fost rănite, fiind preluate de SMURD pentru a fi transportate la Spitalul Judeţean Arad.

interlink.ro

Conform purtătorului de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Arad, George Pleşca, după prima evaluare medicală de la faţa locului s-a constatat că adolescenta are un traumatism cranio-cerebral, iar cei doi adulţi au politraumatisme.

În urma accidentului, banda de mers spre Oradea a DN 79 a fost blocată, timp de cateva zeci de minute, iar traficul s-a desfăşurat alternativ în ambele sensuri pe cealaltă bandă.

Foto: ilustrativ

Ne găsești și pe Google News