Accident grav pe DN 79 in Salonta, in aceasta dimineata. O persoana a ramas incarcerata si doua au ajuns in stare grava la spital
Stiri Bihor

Accident grav pe DN 79 in Salonta, in aceasta dimineata. O persoana a ramas incarcerata si doua au ajuns in stare grava la spital

chilipirul-zilei.ro/

În dimineața zilei de vineri, 29 octombrie a.c., în jurul orei 06.40, Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă “Crişana” al judeţului Bihor a fost sesizat, prin Sistemul Unic 112, cu privire la producerea unui accident rutier pe DN 79, pe raza municipiului Salonta, eveniment în care au fost implicate trei persoane aflate într-un TIR și o camionetă.

          Pentru salvarea victimelor, la fața locului s-au deplasat de urgență două echipaje de pompieri militari din cadrul Detașamentului Salonta, care au intervenit cu o autospecială cu modul descarcerare și cu ambulanța SMURD a subunității, precum și un echipaj al Serviciului de Ambulanță Județean (SAJ).

          Echipajul de descarcerare a acționat pentru evacuarea unui bărbat rămas captiv între fiarele contorsionate ale camionetei, iar echipajul de pompieri militari paramedici și echipajul SAJ au acordat îngrijirile necesare persoanelor rănite în urma accidentului, doi bărbați fiind transportați ulterior la Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Clinic Județean Oradea.    

decathlon.ro