Accident grav langa Marghita, o tanara de 17 a ramas incarcerata in masina rasturnata in sant (FOTO)
Stiri Bihor

Accident grav langa Marghita, o tanara de 17 a ramas incarcerata in masina rasturnata in sant (FOTO)

noriel.ro
Luni, 25 septembrie a.c., la ora 15.34, pe drumul județean 191, în afara municipiului Marghita, un bărbat de 45 de ani, din comuna Viișoara, județul Bihor, în timp ce conducea pe direcția Viișoara – Marghita un tractor cu care tracta o remorcă agricolă fără număr de înregistrare, fără a poseda permis de conducere, nu s-a asigurat la efectuarea unui viraj la stânga spre un drum lateral.

Astfel, l-a determinat să vireze dreapta pe un tânăr de 19 ani, din municipiul Marghita, care conducea un autoturism și se afla în depășirea regulamentară a tractorului, pentru a evita impactul frontal cu tractorul. Deşi a efectuat manevra de evitare, autoturismul a acroşat partea din spate a remorcii, iar apoi s-a răsturnat în șanțul din partea dreaptă a direcției sale de deplasare.

Foto: ISU Bihor

Forțele de intervenție, compuse din o autospecială de intervenție cu modul de descarcerare și cu o ambulanță de tip B2, precum și echipajul de terapie intensivă mobilă al SMURD Oradea, au acordat îngrijirile necesare șoferului autovehiculului, in varsta de 19 de ani din Marghita, care prezenta traumatism cranio-cerebral și hematom parietal, și unei pasagere de 20 de ani din Viisoara, cu traumatism cranio – cerebral minor, contuzie și plăgi, procedând simultan la descarcerarea unei victime prinse între fiarele contorsionate, sub autovehiculul răsturnat. Tânăra încarcerată, în vârstă de 17 ani si ea tot din Viisoara, care prezenta traumatism cranio – cerebral, plagă deschisă și suspiciune de fractură umăr, a fost evacuată de către pompierii militari, asistată medical și predată ulterior echipajului de terapie intensivă mobilă al SMURD Oradea.

orange.ro

Toate cele trei victime au fost transportate la Unitatea de Primiri Urgențe a spitalului Clinic Județean Oradea.

În cauză a fost întocmit dosar penal, iar polițiștii rutieri continuă cercetările pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor și cauzelor producerii accidentului.