Accident grav in Topa de Cris, in urma unei coliziuni dintre un autoturism si un autocar. Soferul autoturismului a ajuns la spital cu multiple leziuni
Stiri Bihor

Accident grav in Topa de Cris, in urma unei coliziuni dintre un autoturism si un autocar. Soferul autoturismului a ajuns la spital cu multiple leziuni

Luni, 8 martie a.c., la ora 11.03, pe D.N. 1, în localitatea bihoreană Topa de Criș, un bărbat de 32 de ani, din localitatea Botoșani, județul Botoșani, în timp ce conducea un ansamblu format din autobus cu remorcă, pe direcția Oradea – Cluj Napoca, s-a angajat într-o depășire neregulamentară, încălcând marcajul axial continuu, format dintr-o linie simplă continuă, în raza de acțiune a indicatorului rutier „Depășirea interzisă”, a intrat în coliziune frontală cu partea laterală a unui autoturism, condus de un bărbat de 49 de ani, din comuna Tileagd, județul Bihor, care circula în aceeași direcție de deplasare și care nu s-a asigurat corespunzător la efectuarea unui viraj la stânga, pentru a pătrunde pe un drum lăturalnic.

În urma impactului, autoturismul a fost proiectat într-un capăt de pod din partea stângă a direcției sale de deplasare, respectiv pe acostamentul D.N. 1.

În urma accidentului rutier, conducătorul autoturismului a suferit leziuni pentru îngrijirea cărora a fost transportat la spital.

Foto: Info Trafic Bihor

Polițiștii Biroului Rutier Aleșd continuă cercetările pentru stabilirea cu exactitate a cauzelor și împrejurărilor producerii accidentului rutier.

  Ştirile InfoOradea sunt şi pe Facebook sau pe Google News