Accident grav in Bratesti, in care au fost implicati doi adulti si o minora. O femeie de 44 de ani se afla in stare critica
Stiri Bihor

Accident grav in Bratesti, in care au fost implicati doi adulti si o minora. O femeie de 44 de ani se afla in stare critica

În cursul nopții de luni spre marți, 20 iunie a.c., pompierii bihoreni au intervenit pentru salvarea victimelor unui accident rutier produs în localitatea Brătești, comuna Răbăgani, eveniment în care au fost implicate trei persoane (doi adulți și o minoră) aflate într-un autoturism.

Pentru gestionarea situației de urgență semnalată prin Sistemul Unic 112, la ora 00.12, la fața locului au fost mobilizate imediat, echipajele de pompieri militari din cadrul Secției Beiuș, cu o autospecială de lucru cu apă și spumă (pentru asigurarea normelor de apărare împotriva incendiilor la locul producerii accidentului) și cu ambulanța SMURD a subunității, un echipaj al Serviciului de Ambulanță Județean precum și echipajul de terapie intensivă mobilă al SMURD Oradea.

Cele trei persoane implicate în accident, au fost evaluate și asistate medical la fața locului, o femeie de 44 de ani aflându-se în stare critică (cod roșu medical), celelalte două victime, o minoră de 8 ani și un bărbat de 38 ani având răni ușoare (cod verde medical).

Ne găsiți și pe Google News