Accident grav in apropiere de Inand. Trei persoane au ajuns la spital in stare critica
Stiri Bihor

Accident grav in apropiere de Inand. Trei persoane au ajuns la spital in stare critica

Luni, 13 noiembrie a.c., la ora 07.50, pe D.N. 79, în afara localității bihorene Inand, un bărbat de 29 de ani, din localitatea Tășnad, județul Satu Mare, în timp ce conducea un autoturism pe direcția Arad – Oradea, a lovit o căprioară care a pătruns brusc pe carosabil.

Astfel, a pierdut controlul asupra direcției de deplasare, iar autoturismul condus de acesta s-a răsturnat în șanțul de pe partea stângă a direcției sale de deplasare.

În urma accidentului rutier, conducătorul autoturismului și două pasagere ale sale, o femeie de 31 de ani, din localitatea bihoreană Roșiori și o tânără de 23 de ani, din municipiul Oradea, au suferit leziuni pentru îngrijirea cărora au fost transportați la spital.

interlink.ro

Polițiștii rutieri continuă cercetările pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor și cauzelor producerii accidentului rutier.

ISU Crisana a transmis un comunicat in care ne arata ca inspectoratul a mobilizat de urgenţă la locul producerii accidentului un echipaj de pompieri militari cu o autospecială de intervenție cu modul de descarcerare și un echipaj de pompieri militari paramedici, ambele din cadrul Detașamentului Salonta, echipajul de prim ajutor al Detașamentului 2 de Pompieri Oradea, un echipaj de pompieri militari cu o autospecială de descarcerare grea din cadrul Detașamentului 1 de Pompieri Oradea și echipajul de terapie intensivă mobilă al SMURD Oradea.

Sosiți la fața locului, pompieri militari au acționat pentru descarcerarea a două victime (șoferul și o pasageră de pe bancheta din spate) rămase captive în autovehiculul avariat și pentru acordarea primului ajutor calificat conducătorului auto, în vârstă de 29 de ani, aflat în stare de inconștiență și celor două pasagere (o femeie, în vârstă de 23 de ani, care a suferit contuzii la coloană şi abdomen şi o femeie,  în vârstă de 31 de ani, care prezenta contuzie la coloană şi contuzie toracică, fractură la un antebraţ, un traumatism cranio – cerebral minor şi suspiciuni de fractură de bazin), transportând ulterior victimele la Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Clinic Județean.

  Ştirile InfoOradea sunt şi pe Facebook sau pe Google News

0
0
0
0
0
0
0
0
0
0
0
0
0
0
0
0
0
0
0
0
0