Accesul in sediul CJ Bihor se va face doar in baza certificatului verde, in urmatoarele 30 de zile.
Stiri Bihor

Accesul in sediul CJ Bihor se va face doar in baza certificatului verde, in urmatoarele 30 de zile.

evomag.ro

În perioada 25 octombrie – 24 noiembrie, accesul vizitatorilor în sediul Consiliul Județean Bihor și al instituțiilor subordonate se va face în conformitate cu Hotărârea de Guvern 1013 din 22 octombrie 2021 și Hotărârea 91 a Comitetului Național pentru Situații de Urgență.

Astfel, accesul în instituții se va face doar pe baza prezentării documentului de vaccinare, a documentului care atestă trecerea prin boală sau rezultatul negativ al unui test RT-PCR pentru infecția cu virusul SARS-CoV-2, nu mai vechi de 72 de ore, ori rezultatul negativ certificat al unui test antigen rapid pentru infecția cu virusul SARS-CoV-2, nu mai vechi de 48 de ore, și cu respectarea strictă a tuturor măsurilor de protecție sanitară.

Persoanele fizice sau juridice pot transmite documentația/petiția/cererea adresată Consiliului Județean Bihor în format electronic, prin e-mail, pe adresa registratura@cjbihor.ro.

Vă reamintim, totodată, că valabilitatea documentelor eliberate de autoritățile publice se menține pe perioada stării de alertă și timp de 90 de zile după expirarea acesteia.

decathlon.ro