A murit interpretul de muzica usoara Ilie Micolov (AUDIO)
National

A murit interpretul de muzica usoara Ilie Micolov (AUDIO)

Cunoscutul interpret de muzică uşoară Ilie Micolov a murit sâmbătă, la varsta de 68 de ani, în urma unui stop cardiorespirator, a anuntat doctorul Cristina Atănăsoaie Iacob, directorul Spitalului Judeţean de Urgenţă Piatra Neamţ.

Artistul era internat în secţia de Terapie Intensivă a spitalului din data de 14 iulie, cu afecţiuni cardiace şi diabet.

Decesul s-a produs în jurul orei 11,00, în urma unui stop cardiorespirator. Ilie Micolov era internat în secţia de Terapie Intensivă, cu obezitate, probleme cardiace şi diabet, afecţiuni în urma cărora s-a produs stopul cardiorespirator“, a afirmat Cristina Atănăsoaie Iacob.

Ilie Micolov s-a nascuta la Suceava, in anul 1950. A fost un cântăreț român de muzică ușoară. Este cunoscut pentru șlagărul „Dragoste la prima vedere”, albumul omonim vânzându-se în peste 600.000 de exemplare.

De profesie economist, a fost consilier pe teme muzicale al Radio România Actualități, a apărut în cadrul spectacolelor Teatrului „Constantin Tănase” din București și a susținut turnee alături de formația Romanticii.

Cred in destin. Desi mai curand as crede in predestinare… Nu se poate lupta cu destinul. Este ascuns. Totdeauna poti vorbi despre alegerea unui drum bun sau rau la un timp dupa aceea, numai Maria sa Timpul da adevarata valoare, adevaratul raspuns al alegerilor”, se destainuia Ilie Micolov.

Succesul extraordinar cu “Dragoste la prima vedere”, piesa pe care radioul public o difuza la maxim ca urmare a zecilor de mii de scrisori primite de la ascultatori si popularitatea castigata i-a determinat pe cei de la Sectia de Cultura sa-i propuna imprimarea unui disc de autor, pe care l-a lucrat impreuna cu Mircea Dragan.

Desi a avut un succes imens, melodia nu a ajuns sa aiba propriul videoclip decat dupa 23 de ani de la lansare.

Vinilul nu se putea numi altfel decat “Dragoste la prima vedere”.

loading...