A murit Cristian Topescu, marele comentator sportiv a incetat din viata la varsta de 81 de ani
National

A murit Cristian Topescu, marele comentator sportiv a incetat din viata la varsta de 81 de ani

evomag.ro
Marele comentator sportiv Cristian Țopescu a murit marți, 15.05.2018, la vârsta de 81 de ani. Acesta era internat la Spitalul Elias, suferind de mai multe afecțiuni cronice, printre care și diabet.

Purtătorul de cuvânt al spitalului a precizat că, pe perioada internării, fostul comentator a beneficiat de monitorizare strictă și tratament în secția de Terapie Intensivă, iar astazi, 15 mai 2018, ora 16, a suferit un  stop cardio respirator si  nu a mai putu fi resuscitat, precizeaza siteul stirileprotv.ro.

Cristian Ţopescu s-a nascut pe  Bucureşti. A fost un comentator sportiv, jurnalist şi politician român. Este tatăl prezentatoarei de televiziune Cristina Ţopescu.

În urma unui decret semnat de către preşedintele României, Traian Băsescu, din 25 octombrie 2007, colonelul în retragere Cristian Ţopescu a fost înaintat la gradul de general de brigadă (cu o stea).

decathlon.ro

În urma alegerilor parlamentare din 30 noiembrie 2008, a fost ales senator de Bucureşti din partea Partidului Naţional Liberal, alături de Crin Antonescu.

În 2017, preşedintele Klaus Iohannis i-a acordat lui Cristian Ţopescu Ordinul ”Steaua României” ”în semn de înaltă apreciere pentru întreaga sa activitate, pentru dăruirea şi devotamentul cu care a susţinut şi promovat valorile sportului naţional, pentru intuiţia, căldura şi erudiţia cu care a comentat performanţele sportului românesc”, potrivit News.ro.