A inceput depunerea dosarelor pentru locuintele ANL
Informatii utile

A inceput depunerea dosarelor pentru locuintele ANL

Având în vedere H.C.L. nr. 863 din 26.10.2017, în perioada 01.11.2017–29.12.2017 se depun la Centrul de Relații cu Publicul (Piramidă) din cadrul Primăriei Municipiului Oradea dosarele pentru obţinerea unei locuințe din fondul locativ A.N.L., administrat de Municipiul Oradea prin Direcția Patrimoniu Imobiliar.

Dosarul pentru obţinerea unei locuinţe din fondul locativ A.N.L. trebuie să cuprindă documentele prevăzute în anexa la H.C.L. nr. 863/26.10.2017 (proiectul în atașament).

Dosarele incomplete și cele depuse după termen vor fi respinse.

Solicitanții care au avut dosare depuse în anii anteriori și nu au primit repartiție au posibilitatea  depunerii unui dosar în sesiunea 2017. Dosarele depuse în anii anteriori NU se iau în considerare.

interlink.ro

Pentru stabilirea ordinii de prioritate în soluționarea cererilor de locuințe pentru tineri, locuințe destinate închirierii, construite prin A.N.L., în municipiul Oradea, dosarele vor fi analizate de Comisia socială de analiză a solicitărilor de locuințe sociale și de locuințe pentru tineri construite din fondurile A.N.L. aflate în administrarea Direcției Patrimoniu Imobiliar, cu respectarea ”CRITERIILOR DE ACCES ȘI A CRITERIILOR DE SELECȚIE PRIN PUNCTAJ” aprobate prin H.C.L. nr.  863/26.10.2017.

  Ştirile InfoOradea sunt şi pe Facebook sau pe Google News