A fost finalizata lucrarea de stabilizare a Dealului Ciuperca, urmeaza licitatia
Stiri Oradea

A fost finalizata lucrarea de stabilizare a Dealului Ciuperca, urmeaza licitatia

Primaria Oradea a finalizat lucrarile de stabilizare a Dealului Ciuperca, iar la inceputul lunii martie 2019 a fost lansata licitatie pentru reamenajarea gradinii publice, proiectul fiind depus in Sistemul de chizitii publice

Proiectul constă în lucrări de amenajare peisagistică, lucrări la sistemul de irigații, lucrări de structură, precum și lucrări de arhitectură, iar conform noilor randari, vor exista modificari in ceea ce priveste modul cum va arata dealul dupa amenjare.

Surpriza a venit la finalul datei de 27, moment la care a expirat termenul pentru depunerea ofertelor, cand  edilii au descoperit ca nu s-a depus nicio oferta.

In conferinta de presa, sustinuta de Viceprimarul Mircea Malan, in data de 29 martie, acesta a declarat: „In 27 martie s-a implinit termenul de depunere a ofertelor pentru proiectare si executie lurari de refacere a Dealului Ciuperca. Din pacate nu am avut nici o oferta. Vom analiza care sunt posibilele cauze si in zilele urmatoare vom republica procedura de achizitie, sperand ca, de data asta, sa avem unul sau mai multi ofertanti.

interlink.ro

Va redam, mai jos, noile randari din proiectul de reamenajare a gradinii publice Dealul Ciuperca.

 

  Ştirile InfoOradea sunt şi pe Facebook sau pe Google News

0
0
0
0
0
0
0
0
0
0
0
0
0
0
0
0
0
0
0
0
0