A fost extras penultimul câştigător al campaniei „Plătește impozitul online și câștigă o zi de distracție la Aquapark Nymphaea” din anul 2021
Stiri Oradea

A fost extras penultimul câştigător al campaniei „Plătește impozitul online și câștigă o zi de distracție la Aquapark Nymphaea” din anul 2021

Ieri, 30 martie, a avut loc penultima tragere la sorți în cadrul campaniei „Plătește impozitul online și câștigă o zi de distracție la Aquapark Nymphaea” din anul 2021.

La această tragere la sorți au fost înscriși 3.332 contribuabili, care și-au plătit online impozitele datorate pentru anul în curs în perioada 18-24 martie 2021.

Prin extragere computerizată a fost desemnată câștigătoare doamna Petruca Alexandrina, domiciliată pe strada Crișan. Ea va fi înștiințată prin adresă la domiciliu privind posibilitatea ridicării premiului de la sediul Primăriei, în termen de 30 de zile. Voucherul oferă o zi de acces la Aquaparkul Nymphaea pentru 2 adulți și 2 copii sub 18 ani şi este valabil până la sfârşitul anului.

Conform regulamentului, au fost extrase și două rezerve, care ar putea beneficia de premiu în cazul în care câștigătorul, din diverse motive, nu își va revendica voucherul în termenul prevăzut.

interlink.ro

Primăria Oradea premiază persoanele și firmele care plătesc online taxele și impozitele datorate pe anul 2021 până la data de 31 martie, acordând săptămânal prin tragere la sorți un voucher, constând într-un bilet de familie pentru o zi la Aquapark Nymphaea.

Următoarea extragere, ultima din acest sezon, va avea loc săptămâna viitoare, marți, 6 aprilie 2021.

  Ştirile InfoOradea sunt şi pe Facebook sau pe Google News