7card – Cel mai mare furnizor de abonamente corporate pentru sport si wellness din Romania, maine la Targul de Cariere din Oradea
Diverse

7card – Cel mai mare furnizor de abonamente corporate pentru sport si wellness din Romania, maine la Targul de Cariere din Oradea

Te-ai gandit vreodata ca ori unde esti, fie la birou, acasa sau in oras, ai putea avea acces full-time in oricare dintre cele 19 centre sportive din judetul Bihor? Te-ai gandit ca ai putea alege centrul sportiv aflat in proximitatea ta, sau ai putea sa-ti diversifici antrenamentul, incercand activitati noi, specifice diferitelor centre?

Daca nu, iti oferim solutia si astfel nu mai depinzi de programul unei singure sali sau de traficul din oras ca sa ajungi la cursul de cycling sau la terenul de tenis. Cu ajutorul 7card, companiile din Oradea si Marghita le pot oferi angajatilor lor serviciul 7card – un bonus extra-salarial care le acorda acces la o gama foarte diversificata de activitati sportive, in cele 19 centre sportive din judetul Bihor.

7card_infografic-Bihor-page-002

Potrivit unei analize realizate de Companie, integrata intr-un infografic, activitatea sportiva desfasurata prin intermediul 7card, la nivelul judetului nostru, arata ca utilizatorii serviciului au efectuat impreuna anul trecut echivalentul a 72.000 de ore de sport, adica peste 8 ani de miscare in centrele partenere 7card. in cadrul acestor antrenamente, ei au ars aproape 36.000.000 de calorii. Un fapt care ii diferentiaza pe utilizatorii din Bihor de cei din restul tarii este optiunea majoritatii acestora de a se antrena dimineata, locuitorii din judetul nostru fiind printre cei mai matinali abonati din Romania. Chiar daca varsta medie a acestora este de 31 de ani, bihorenii nu tin cont de varsta in practicarea unei vieti active, cea mai tanara utilizatoare avand doar 6 ani iar cel mai senior abonat avand 65 de ani.

Potrivit aceluiasi infografic, activitatile vedeta sunt: Fitness & Aerobic, Zumba, Kangoo Jump, iar activitatile in trend, la aceasta ora, sunt: Cycling, Yoga, Pilates.

Ne bucura faptul ca serviciul oferit de noi devine din ce in ce mai popular printre angajatorii si angajatii din Bihor si mai ales ca acestia constientizeaza beneficiile de ambele parti ale utilizarii abonamentelor 7card. Noi dorim sa recompensam increderea pe care ne-o ofera locuitorii judetului si sa crestem numarul de activitati pe care le punem la dispozitia utilizatorilor, prin incheierea de parteneriate cu cat mai multe centre sportive. Implicarea angajatorilor este foarte importanta si este un lucru pozitiv ca acestia sunt tot mai deschisi la a oferi angajatilor lor acest beneficiu, crescand astfel considerabil nivelul satisfactiei acestora la locul de munca. Speram ca si pe viitor facilitatile diverse si de calitate pe care le oferim sa convinga cat mai multi bihoreni sa se bucure de miscare si de toate beneficiile acesteia in cadrul retelei noastre de colaboratori.” a declarat Andrei Cretu – unul din fondatorii 7card.

In acest moment, peste 1.700 de companii ofera serviciul 7card angajatilor lor, beneficiind de cea mai extinsa si diversa retea de centre si activitati sportive din Romania. Anul trecut, peste 70.000 de romani au folosit 7card in peste 650 de centre sportive din intreaga tara, acumuland impreuna peste 213 ani de miscare, ceea ce echivaleaza cu peste 1.000.000.000 de calorii arse.

Vineri, 5 aprilie, 7card participa in premiera la Targul de Cariere din Oradea, unde vizitatorii standului au sansa de a castiga un abonament de o saptamana in reteaua 7card.

loading...