70 de povesti despre esecuri transformate in succes, culese intr-o carte de oradeanul Vlad Mocanu
Diverse

70 de povesti despre esecuri transformate in succes, culese intr-o carte de oradeanul Vlad Mocanu

Cum poate eșecul să ducă la succes? Este eșecul un pilon de bază în atingerea succesului? Care sunt momentele dificile prin care trece un antreprenor de succes?

Acestea sunt câteva din întrebările de la care a pornit ideea acestei cărți. De asemenea, Vlad Mocanu a observat modul în care este promovat succesul și cât de ascunse sunt greutățile, eșecurile și impedimentele pe care un antreprenor le întâmpină. ”Pentru un tânăr la început de drum, fără exemple antreprenoriale în jurul său, poate fi sufocant modul în care este promovat succesul final. Peste tot găsești doar povești de succes, însă puțin vorbesc despre drumul către succes.”, afirma Vlad.

Vlad Mocanu un tânăr de 23 de ani din Oradea a adunat într-o carte 70 de povești ale unor antreprenori români formate din eşecuri care au fost transformate în succese.

Ne-lansată, dar deja un real succes!

Sâmbătă seara, în cadrul evenimentului ”Gala Naționala bizz.club Cluj-Napoca” Vlad a susținut o prezentare a cărții unde s-a făcut public parteneriatul cu unul dintre cele mai mari cluburi de Networking din țară ”bizz.club România.” Anul viitor, cartea sa va fi în pachetul de bază al fiecărui membru al acestui club.

„Eşecuri de succes ale antreprenorilor români – va fi lansată luni, 26 noiembrie 2018, la ora 18:00, la Hotel Ramada.

Cartea va fi disponibilă online pe: www.esecuridesucces.ro

Vlad Mocanu Esecuri de succes

loading...