3 in 1! Un barbat din Sarand a produs un accident fiind baut, neavand permis si cu ATV-ul neinmatriculat
Stiri Bihor

3 in 1! Un barbat din Sarand a produs un accident fiind baut, neavand permis si cu ATV-ul neinmatriculat

Duminică, 11 martie a.c., la ora 21.25,  Inspectoratul de Poliție Județean Bihor a fost sesizat prin apelul de urgență S.N.U.A.U. 112, că pe drumul județean 767/E, pe raza localității Sărand, s-a produs un eveniment rutier fără victime.

Polițiștii Biroului Drumuri Naționale și Europene din cadrul Serviciului Rutier s-au deplasat cu operativitate la fața locului și au identificat conducătorul ATV-ului bănuit că ar fi condus vehiculul implicat în evenimentul rutier ca fiind un bărbat de 39 de ani, din comuna bihoreană Copăcel.

În urma verificărilor efectuate, s-a constatat că bărbatul de 39 de ani nu posedă permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule, iar ATV-ul era neînmatriculat.

De asemenea, în urma testării conducătorului ATV-ului cu aparatul etilotest, s-a constatat că acesta prezenta o concentrație alcoolică de 0,80 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Conducătorului ATV-ului i-au fost recoltate probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei, iar în cauză a fost întocmit dosar de cercetare penală.

  Ştirile InfoOradea sunt şi pe Facebook sau pe Google News