20.000 de pachete cu ţigări de contrabandă, descoperite ascunse într-un camion in vama Bors
Stiri Bihor

20.000 de pachete cu ţigări de contrabandă, descoperite ascunse într-un camion in vama Bors

Poliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Borș au descoperit, ascunse într-o autoutilitară condusă de un bărbat cu dublă cetăţenie româno-ucraineană, 20.000 pachete de ţigări pentru care șoferul nu deţinea documente de provenienţă.

În data de 16.10.2019, în jurul orei 22.00, la Punctul de Trecere al Frontierei Borș, judeţul Bihor, s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor de frontieră, un bărbat cu dublă cetățenie româno-ucraineană, S.N., în vârstă de 31 de ani, la volanul unei autoutilitare marca Mercedes Sprinter. Alături de acesta mai călătorea, ca pasager, un cetățean ucrainean.

La controlul specific, poliţiştii de frontieră au descoperit ascunse, într-un spaţiu amenajat în plafonul dublu al compartimentului marfă al autoutilitarei, 20.000 pachete cu ţigări, diferite mărci, pentru care persoana în cauză nu deţinea documente de provenienţă.

Întreaga cantitate de ţigări, în valoare de 300.000 lei, a fost ridicată în vederea confiscării, iar mijlocul de transport a fost indisponibilizat la sediul S.P.F. Borș.

În cauză, polițiștii de frontieră au întocmit acte de urmărire penală sub aspectul săvârşirii infracţiunii de contrabandă, urmând ca la finalizarea cercetărilor să fie dispuse măsurile legale ce se impun.

loading...