18 milioane de lei pentru reparatii capitale si amenajare a noului sediu al Muzeului Tarii Crisurilor
Stiri Oradea

18 milioane de lei pentru reparatii capitale si amenajare a noului sediu al Muzeului Tarii Crisurilor

În cursul zilei de luni, 22.04.2019, au fost transmise comunicările operatorilor economici care au depus oferte pentru investiția cuprinsă în proiectul „Reparații capitale și amenajări interioare sediu nou – Muzeul Țării Crișurilor Oradea – lucrări amenajare incintă și amenajări speciale de muzeu”, finanțat prin Programul Operațional Regional 2014-2020 Axa prioritară 5Conservarea, protecția și valorificarea durabilă a patrimoniului cultural, Axa prioritară 5.1 Conservarea, protecția, promovarea și dezvoltarea patrimoniului natural și cultural.

Procedura privind Achiziția serviciilor de proiectare  (faza P.A.C. + P.T. + D.E.E. și asistență tehnică din partea proiectantului) și execuție lucrări pentru obiectivul „Reparații capitale și amenajări interioare sediu nou – Muzeul Țării Crișurilor Oradea – lucrări amenajare incintă și amenajări speciale de muzeu” s-a derulat în perioada octombrie 2018-aprilie 2019, și a avut următorii ofertanți: 

  1. Asocierea SC CONSTRUCTORUL SĂLARD – SC NOVARTIS SRL
  2. Asocierea EMMECI PROJECT & BUILDING SRL – MADIBETON SRL – JONICA 2001 SOCIETA COOPERATIVA – MORARIU-CIUREA ARCHITECTS SRL   
  3. Asocierea SC EURAS SRL – SC ARH. SERVICE GUTTMANN & COMP SRL
  4. Asocierea RESEARCH CONSORZIO STABILE SOCIETA’ CONSORTILE A.R.L. – S.C. ICOGE MAPICO SRL – GROMA SOCIETA’ DI INGEGNERIA – SOCIETATE CU RĂSPUNDERE LIMITATĂ SIMPLIFICATĂ

Câștigător al procedurii a fost declarată asocierea SC CONSTRUCTORUL SĂLARD – SC NOVARTIS SRL, a cărei ofertă a fost de 16.239.785,66 lei fără TVA.

Termenul de depunere a contestațiilor este 02.05.2019. În cazul în care nu se înregistra contestații, contractul va fi semnat la data de 06.05.2019.

Câștigătorii vor avea la dispoziție 4 luni pentru realizarea etapei de proiectare și alte 18 luni pentru execuție, de la data semnării contractului. Investiția constă pe de-o parte, în lucrări de amenajare și dotare cu specific muzeal în spațiile destinate publicului din clădirea Muzeului Țării Crișurilor: săli de expoziție în Corp A1, Corp A etaj 1 și lapidariu pentru trei secții – Științele naturii, Istorie și Artă, și pe de altă parte, lucrări de amenajare a spațiului public aferent Muzeului Țării Crișurilor.