16 proiecte Swimathon vor sa faca Bihorul mai bun! Oradenii sunt chemati sa le sustina pe data de 28 august 2021
Evenimente

16 proiecte Swimathon vor sa faca Bihorul mai bun! Oradenii sunt chemati sa le sustina pe data de 28 august 2021

Bihorul își cheamă acum eroii: înotătorii sau ambasadorii se pot înscrie pentru a susține cauzele preferate! 16 proiecte vor să facă Bihorul mai bun, prin Swimathon Oradea 2021, în data de 28 august, de la ora 9, la Bazinul Crișul Oradea.

Înotătorii individuali și echipele de înotători sunt invitați să fie primii care mobilizează resurse pentru cauzele lor preferate. Pentru a înota pentru acestea, doritorii trebuie să se înscrie până în 22 august accesând următorul link: https://swimathon.fundatiacomunitaraoradea.ro/echipe/creeaza .  Înotătorii vor avea o pagină proprie pe care vor putea urmări fondurile atrase, sumele fiind contabilizate automat în contul proiectelor alese.

Pentru a deveni realitate, cele 16 proiecte au nevoie de cât mai mulți ambasadori. Aceștia se pot înscrie până în 27 august accesând următorul link: https://swimathon.fundatiacomunitaraoradea.ro/ambasadori/creeaza . La rândul lor, ambasadorii promovează acţiunea şi cauzele, invitându-și prietenii să îi susțină în demersul lor inimos. Toate sumele strânse de aceștia vor putea fi urmărite pe pagina creată automat pentru ei, acestea fiind de asemenea contabilizate automat în contul proiectelor alese.

Swimathon este o competiție simbolică în care oamenii se întâlnesc pentru a strânge fonduri pentru diverse cauze caritabile. Pentru a afla detalii despre toate cele 16 proiecte de anul acesta, accesați link-ul  https://swimathon.fundatiacomunitaraoradea.ro/proiecte .

interlink.ro

Împreună facem din nou valuri la Swimathon Oradea!

Ne găsești și pe Google News