150 de pietoni sanctionati de politistii bihoreni pentru traversari neregulamentare, doar intr-o singura zi
Stiri Bihor

150 de pietoni sanctionati de politistii bihoreni pentru traversari neregulamentare, doar intr-o singura zi

Miercuri, 22 ianuarie a.c., poliţiştii rutieri şi de ordine publică din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Bihor au continuat acţiunile pe şoselele bihorene, pentru prevenirea evenimentelor rutiere, pentru depistarea, identificarea şi tragerea la răspundere a celor care încalcă prevederile legale sau comit infracţiuni la regimul circulaţiei pe drumurile publice, precum şi pentru menţinerea climatului de ordine şi siguranţă publică în rândul comunităţii.

Acţiunile poliţiştilor bihoreni au vizat combaterea conducerii autovehiculelor de către persoane aflate sub influenţa băuturilor alcoolice sau a drogurilor, conducerea cu viteză excesivă şi depăşirea limitelor legale de viteză.

Ca urmare a abaterilor constatate în trafic în ultimele 24 de ore, au fost aplicate 185 de sancţiuni contravenţionale, cu amenzi în valoare de 30.285 de lei. Totodată, ca măsură complementară, pentru comiterea unor fapte care atrag suspendarea exercitării dreptului de a conduce autovehicule pe drumurile publice, poliţiştii au reţinut patru permise de conducere, cinci certificate de înmatriculare și au constatat șase infracțiuni și trei tamponări. 

150 de sancțiuni au fost aplicate pietonilor care au fost surprinși în timp ce traversau neregulamentar, cinci participanţi la trafic au fost sancţionaţi pentru nerespectarea prevederilor legale privind portul centurii de siguranţă, iar 30 de sancțiuni au fost aplicate pentru alte abateri de la regimul circulaţiei rutiere.

loading...