130 de soferi indisciplinati, sanctionati de politistii bihoreni, cu peste 47.000 de lei, in mai putin de 24 de ore
Stiri Bihor

130 de soferi indisciplinati, sanctionati de politistii bihoreni, cu peste 47.000 de lei, in mai putin de 24 de ore

Luni, 26 februarie a.c., poliţiştii rutieri şi de ordine publică din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Bihor au continuat acţiunile pe şoselele bihorene, pentru prevenirea evenimentelor rutiere, pentru depistarea, identificarea şi tragerea la răspundere a celor care încalcă prevederile legale sau comit infracţiuni la regimul circulaţiei pe drumurile publice, precum şi pentru menţinerea climatului de ordine şi siguranţă publică în rândul comunităţii.

Acţiunile poliţiştilor bihoreni au vizat combaterea conducerii autovehiculelor de către persoane aflate sub influenţa băuturilor alcoolice sau a drogurilor, conducerea cu viteză excesivă şi depăşirea limitelor legale de viteză.

Ca urmare a abaterilor constatate în trafic la început de săptămână, au fost aplicate 130 de sancţiuni contravenţionale, cu amenzi în valoare de 47.130 lei. Totodată, ca măsură complementară, pentru comiterea unor fapte care atrag suspendarea exercitării dreptului de a conduce autovehicule pe drumurile publice, poliţiştii au reţinut șapte permise de conducere, două certificate de înmatriculare şi au constatat patru tamponări.

26 de sancțiuni au fost aplicate pentru depăşirea limitelor legale de viteză, 24 de participanţi la trafic au fost sancţionaţi pentru nerespectarea prevederilor legale privind portul centurii de siguranţă, 13 pentru punerea în circulație a unor autovehicule care prezentau defecțiuni tehnice, trei pietoni au fost sancționați pentru traversări neregulamentare, iar 64 pentru alte abateri de la regimul circulaţiei rutiere.

Foto: Politia Romana

loading...