Ziua Portilor Deschise la Termoficare Oradea. Oradenii pot vizita instalatiile CET
Diverse

Ziua Portilor Deschise la Termoficare Oradea. Oradenii pot vizita instalatiile CET

chilipirul-zilei.ro/
Termoficare Oradea invita oradenii să participe, joi 24 mai 2018, la “Ziua Porților Deschise – CET Oradea 2018”, eveniment organizat de Termoficare Oradea S.A. sub egida EUROPE IN MY REGION.

“Ziua Porţilor Deschise CET Oradea” ajunge în 2018 la cea de a doua ediţie. După succesul înregistrat la ediţia pilot din 2017, când peste 800 de persoane au trecut pragul CET, continuăm iniţiativa de a familiariza orădenii cu cele mai importante investiţii, realizate cu fonduri europene, în cadrul S.A.C.E.T.  ORADEA. Este confirmat faptul că, în ultimii patru ani, în Oradea s-au realizat cele mai mari investiţii într-un sistem de termoficare din România. Investiţiile au vizat atât construcţia noii centrale de cogenerare- CET, căt si modernizarea reţelelor de termoficare şi a punctelor termice.

În cadrul Zilei Porţilor Deschise, doritorii vor avea ocazia de a vizita vechile instalaţii CET, puse în funcţiune în anul 1966, dar şi actuala sursă, care este cea mai modernă centrală de cogenerare din România şi din Europa de Est.  

Pentru a facilita accesul orădenilor, pe tot parcursul zilei, pe ruta Piaţa Unirii – CET Oradea, va circula un autobuz, cu plecare din ora în ora, identificat cu sigla Termoficare Oradea S.A., care va asigura transportul gratuit. Tot în mod gratuit va fi asigurat şi ghidajul vizitatorilor care vor să obțină informații suplimentare  privind   istoricul, caracteristicile și funcţionarea instalaţiilor termice.

decathlon.ro

Accesul vizitatorilor, în cadrul evenimentului Ziua Porţilor Deschise-CET Oradea 2018, va fi posibil în intervalul orar: 10.00 – 20.00.