Ziua portilor deschise la International School of Oradea
Educatie

Ziua portilor deschise la International School of Oradea

În data de 31 august 2018 International School of Oradea va organiza evenimentul „Ziua portilor deschise”, eveniment în cadrul căruia sunt invitați toți părinţii si cei interesați să treacă pragul acestei instituții de învățământ.

 ISO își dorește să facă cunoscută oferta educațională pentru grădiniță și învățământul primar şi de asemenea să ofere parintilor mai multe detalii despre sistemul de predare international.

Evenimentul “Ziua Porților Deschise” se va desfășura după următorul program:

Pe 31 august toți cei interesați au acces la prezentarea gradinitei si a şcolii şi de asemenea la activitățile desfășurate în sălile de clasă astfel:

  • 13:15-13:45 Prezentarea școlii
  • 13:45-14:15 Activități la clasă
  • 14:15-15:00 Cafea și discuții libere

În cadrul evenimentului, doritorii vor avea ocazia să discute cu cadrele didactice si să viziteze facilitatile gradinitei si ale școlii internaţionale. Parintii care doresc sa participe au posibilitatea sa-si aduca si copiii, acestia vor putea lua parte la diverse activitati organizate de catre echipa ISO.

Pentru a confirma participarea dumneavoastră nu ezitați să contactați ISO pe adresa de email info@isor.ro sau la numărul de telefon:+40(359)178 757.

Ne găsiți și pe Google News