Ziua Porților Deschise – CET Oradea 2017, in data de 25 mai
Informatii utile

Ziua Porților Deschise – CET Oradea 2017, in data de 25 mai

Termoficare Oradea invita cetatenii să participe la “Ziua Porților Deschise – CET Oradea 2017”, eveniment dedicat ideii de transparenta, pe care societatea vrea sa o aiba fata de presa si cetateni

Am rezervat o zi specială în care participanții la eveniment vor afla mai multe informații despre trecutul și perspectivele producătorului și furnizorului de energie termică din Municipiul Oradea, și despre preocupările declarate public de a oferi soluții eficiente pentru oameni și pentru mediul înconjurător.

Această acțiune în premieră vine din dorința de le a arăta orădenilor cea mai mare investiție de profil din România, în cea mai modernă centrală din această parte a Europei, de care beneficiază în prezent apoximativ 145000 de consumatori din Municipiul Oradea și localitatea Sînmartin.

Evenimentul se va desfășura joi, 25 mai 2017, în intervalul orar 10:00-19:00 și va cuprinde un tur al instalațiilor din vechea și noua centrală termoelectrică.

Pentru cei care doresc să participe la eveniment, Termoficare Oradea va pune la dispoziție autobuze de transport gratuit, cu plecare din oră în oră din Piața Unirii, începând cu la ora 10:00 și până la orele 18:00.

Pentru informaţii suplimentare sau pentru programarea grupurilor, cei interesați pot suna la numarul TelVerde 0 800 070 800 (număr apelabil gratuit din toate rețelele fixe și mobile).