„Whiskey boy”, hotul de bauturi fine, din mai multe magazine oradene, a fost retinut
Comunicate de presa

„Whiskey boy”, hotul de bauturi fine, din mai multe magazine oradene, a fost retinut

evomag.ro

Joi, 23 februarie a.c., poliţiştii Biroului de Combatere a Infracţiunilor contra Patrimoniului din cadrul Poliţiei Municipiului Oradea au identificat, cercetat şi reţinut un tânăr de 26 de ani, din municipiul Oradea, bănuit de săvârşirea infracţiunii de furt calificat.

În urma cercetărilot efectuate, poliţiştii orădeni îl bănuiesc pe acesta că în 20 februarie a.c, la ora 10.00, ar fi sustras din incinta unui magazin din municipiul Oradea două sticle de băuturi alcoolice (whiskey şi votcă), cauzând un prejudiciu de 188,39 lei.

De asemenea, orădeanul e bănuit că, la 12 februarie a.c., la ora 10.00,  profitând de neatenţia personalului, ar fi sustras din incinta unui alt magazin din municipiul Oradea o sticlă de băuturi alcoolice (whiskey) în valoare de 70 de lei.

decathlon.ro

Totodată, poliţiştii orădeni îl bănuiesc pe tânărul de 26 de ani că în 6 februarie a.c., la ora 19.04, profitând de neatemţia angajaţilor, ar fi sustras dintr-un magazin din Oradea o sticlă de băuturi alcoolice (votcă) în valoare de 100 lei, iar în 29 ianuarie a.c., la ora 18.11, procedând în acelaşi fel, ar fi sustras din incinta aceluiaşi magazin patru sticle de băuturi alcoolice (cognac) în valoare de 280 lei.

Polițiștii Biroului de Combatere a Infracţiunilor contra Patrimoniului l-au reținut pe cel în cauză pentru 24 de ore în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Bihor, urmând a fi prezentat la Parchetul de pe lângă Judecătoria Oradea.

Polițiștii Biroului de Combatere a Infracțiunilor contra Patrimoniului din cadrul Poliției Municipiului Oradea continuă cercetările în cauză pentru documentarea întregii eventuale activități infracționale a celui în cauză și pentru recuperarea integrală a prejudiciului cauzat.

Foto: ilustrativ