Vremea ramane rece. Cum va fi vremea in prima saptamana din noiembrie, in Oradea
Vremea

Vremea ramane rece. Cum va fi vremea in prima saptamana din noiembrie, in Oradea

Potrivit Institutului National de Meteorologie, in prima saptamana din luna noimebrie vremea va ramane rece, cu temperaturi ce vor urca ziua la 12º-13º C, iar noaptea vor cobori spre valoarea de 1º C, la mijlocul saptamanii. Spre sfarsitul intervalului, maximele zilei vor marca o usora crestere.

In zilele de luni si marti, vremea va fi relativ frumoasa, cu cerul partial noros si temperaturi maxime de 11º C, iar minimele vor cobori pana la valoarea de 3º-4º C. Vantul va sufla slab pana la moderat, cu scurte intensficari in zona montana.

Miercuri si joi, vremea se va raci usor, iar cerul va fi mai mult noros si se vor semnala precipitatii sub forma de ploaie. La munte, la altitudini de peste 1500 de m, va ninge. Temperatura aerului va urca, in timpul zilei, pana la valoarea de 9º C, iar nopatea acestea vor cobori spre valoarea de 0º C. Vantul se va intensifica treptat, iar la munte va viscoli zapada.

In weekend, temperatura aerului va marca o crestere usoara, iar cerul se va degaja treptat. Daca vineri temperatura aerului din cursul zilei  nu va depasi  9º C, sambata si duminica aceasta vor ajunge la valori de 14º-15º C. Si temperaturile din cursul noptii vor marca o crestere usoara si se vor situa in jurul valorii de 8º C.

  Ştirile InfoOradea sunt şi pe Facebook sau pe Google News