Vremea in saptamana 8-14 ianuarie. Schimbare radicala a vremii spre sfarsitul saptamanii
Vremea

Vremea in saptamana 8-14 ianuarie. Schimbare radicala a vremii spre sfarsitul saptamanii

Administratia Nationala de Meteorologie ne informeaza ca in saptamana 8-14 ianuarie 2018, vremea va ramane calda, pentru aceasta perioada a anului, dar se va raci spre sfarsitul intervalului, cand temperaturile se vor incadra in limitele normalului perioadei, iar precipitatiile se vor transforma in lapovita si ninsoare.

Luni, vremea va ramane calda, iar cerul se va degaja treptat si soarele isi va face aparitia. Temperatura aerului va urca la amiaza la +13ºC si va cobori spre dimineata pana la valoarea de +4ºC.

Marti, vremea va fi frumoasa, cu un cer mai mult senin, vantul va sufla slab din sector SE. Maximele vor urca spre +12ºC, iar minimele vor cobori spre +3ºC.

Miercuri, desi temperatura aerului va marca o usoara scadere, vremea va fi calda pentru aceasta data a anului. Cerul va fi variabil, cu innourari spre seara. Maxima zile va urca la +9ºC, in timp ce minima va cobori la +4ºC.

Joi, vremea va intra intr-un proces de racire, cerul va fi mai mult noros si temporar va ploua. Maxima zilei va urca spre +7ºC, in timp ce minima noptii nu va depasi +2ºC.

Vineri, racirea vremii va continua, vanul se va intensifica din sector NE, cerul va fi mai mult noros, iar temperatura aerului nu va depasi +5ºC la amiaza si va cobori noaptea spre +1ºC.

Sambata, racirea vremii va continua, se vor semnala precipitatii, la incpeut sub forma de ploaie si lapovita, apoi, in cursul noptii vor predomina ninsorile. Temperatura aerului  nu va trece la amiaza de +2ºC, in imp ce noaptea  vor fi 0ºC.

Duminica, vremea va fi predominant frumoasa, cu temperaturi de +3ºC la amiaza si 0ºC in cursul noptii. Vantul  va sufla slab din sector NE

  Ştirile InfoOradea sunt şi pe Facebook sau pe Google News