Vremea in racire accentuata in Oradea in acest weekend. Diferente de peste 10 grade, de la o zi la alta
Vremea

Vremea in racire accentuata in Oradea in acest weekend. Diferente de peste 10 grade, de la o zi la alta

Administratia Nationala de Meteorologie informeaza ca, in perioada 22-24 iunie 2018, vremea se va racii accentuat, in Oradea, iar vineri va ploua, cantitatile de apa putand fi insemnate cantitativ. Temperatura aerului va marca o scadere brusca, de la o zi la ata, cu cca 10ºC.

Joi, vremea va ramane calda, cu un cer variabil. Dupa amiaza sunt posibile precipitatii cu caracter de aversa. Maxima zilei va urca la 30ºC, in timp ce minma va cobori spre 19ºC.

Vineri, vremea se va raci accentuat si va ploua, in special in cursul diminetii, iar spre seara cerul se va degaja. Maxima zilei nu va urca mai sus de 20ºC, in timp ce noapte temperatura aerului va cobori spre 10ºC.

Sambata, vremea va fi racoroasa, cu un cer variabil, mai mult senin. Maxima zilei se va situat in jurul valorii de 21ºC, in timp ce minima din cursul noptii va cobori spre 8ºC.

Duminica, vremea va ramane rece, noapte si dimineata, cerul va fi variabil, cu unele innourari in cursul dupa-amiezii, cand sunt posibile precipitatii slabe. Maxima zilei va urca spre 22ºC, in timp ce in cursul noptii temperatura va cobori spre 10ºC

  Ştirile InfoOradea sunt şi pe Facebook sau pe Google News