Vremea in Oradea, in saptamana 6-12 noiembrie 2017
Vremea

Vremea in Oradea, in saptamana 6-12 noiembrie 2017

Administratia Nationala de meteorologie ne informeaza ca in perioada 6-12 noiembrie 2017, vremea va fi normala din punct de vedere termic, cu innourari temporare. Temperaturile se vor situa, la amiaza, in jurul valorii de 13ºC, iar cea minima in jurul valorii de 4ºC. In partea a doua a intervalului cresc sansele de precipitatii sub forma de ploaie la campie si lapovita si ninsoare la munte.

Luni, vremea va fi predominant frumoasa si normala din punct de vedere termic, pentru aceasta perioada a anului, cu o maxima de 14ºC si o minima de 1ºC. Vantul va sufla slab din sector NE.

Marti, temperatura aerului va marca o usoara crestere, pe fondul unui cer mai mult senin. Maxima zilei va urca spre 16ºC, in timp ce minima va cobori spre 3ºC.

Miercuri, vremea va fi placuta, cu un cer variabil, mai mult senin si o maxima de 15ºC. Noaptea temperatura aerului va cobori spre 6ºC.

Joi, vremea se va schimba, cerul va fi mai mult noros si va ploua temporar. Temperatura aerului va intra intr-un proces de racire treptata, astfel ca la ora pranzului ea nu va mai trece de 12ºC, in timp ce noaptea se vor atinge 5ºC.

Vineri va continua sa se raceasca usor, cerul va fi mai mult noros, dar sansele de precipitatii sunt slabe. Temperatura aerului va urca la amiaza spre 12ºC, in timp ce noaptea va cobori spre 3ºC.

Sambata, desi cerul va fi mai mult senin, iar soarele va straluci in mare parte a zilei, temperatura aerului nu va trece de 11ºC, in timp ce noaptea va cobori spre 2ºC.

Duminica vremea va fi relativ frumoasa, dar se va raci, la amiaza temperatura aerului va urca pana la 10ºC, iar noaptea, pe fondul innourarilor temporare se vor inregistra 3ºC.

La munte vremea va fi frumoasa, in prima parte a saptamanii, apoi se va strica treptat, iar spre finalul saptamanii sunt posibile precipitatii sub forma de ploaie si lapovita, iar la altitudini de peste 1600 de m ninsori.