Vremea in Oradea, in saptamana 5-11 martie 2018
Vremea

Vremea in Oradea, in saptamana 5-11 martie 2018

Administratia Nationala de Meteorologie informeaza ca, in intervalul 5-11 martie 2018, vremea va intra intr-un proces de incalzire, astfel ca spre sfarsitul intervalului, in Oradea, temperaturile din timpul zilei, vor ajunge si la +14ºC.

Luni, vremea va fi inca rece pentru aceasta perioada a anului. Cerul va fi acoperit si temporar se vor semnala precipitatii sub forma de lapovita si ninsoare. Maxima zilei nu va trece de +1ºC, in timp ce minima va cobori usor sub zero grade.

Marti, vremea va fi inchisa si se va incalzi substantial. Temporar va ploua, mai ales in partea a doua a intervalului. Temperatura maxima va urca spre +7ºC, in timp ce minima va fi de +3ºC.

Miercuri, vremea va ramane inchisa si umeda, va ploua temporar pe tot parcursul zilei. Maximele vor urca spre +7ºC, in timp ce minima se va situa in jurul valorii de +2ºC.

Joi, vremea va continua sa se incalzeasca. Cerul va fi noros, la inceputul zilei, apoi se va degaja treptat. Maxima, va ajunge, a pranz, la +9ºC, iar minima spre +1ºC.

Vineri, vremea va fi predominant frumoasa, iar temperaturile vor marca o crestere. Temperatura la amiaza se va situa in jurul valorii de +13ºC, iar minima nu va trece de +4ºC

Sambata, vremea va fi frumoasa, cu un cer mai mult senin, in prima parte a zilei. Maxima zilei va urca spre +14ºC, iar minima va cobori spre +6ºC

Duminica, vremea se va strica, din nou, cerul va fi mai mult noros, iar spre seara sunt asteptat ploi slabe. Maxima zilei se va situa in jurul valorii de +13ºC, in timp ce minima va cobori spre +7ºC.

La munte, vremea va fi rece, la inceputul intervalului, si va ninge la altitudini de peste 1000 de m, apoi cerul se va degaja, spre mijlocul saptamanii, urmand ca in weekend sa apara innourari accentuate si temporar precipitatii sub forma de ploaie si lapovita. La altitudinii mai mari de 1.500 de m vor predomina ninsorile.

Stratul de zapada in Muntii Bihorului in 5.02.2018
  • Stana de Vale: 80 de cm
  • Baita-Vartop: 42,5 cm, iar pe partie 60 de cm

 

  Ştirile InfoOradea sunt şi pe Facebook sau pe Google News