Vremea in Oradea in saptamana 4 – 10 iunie. Schimbare radicala
Vremea

Vremea in Oradea in saptamana 4 – 10 iunie. Schimbare radicala

Administratia Nationala de Meteorologie ne informeaza ca, in saptamana 4.06-10.06.2018, vremea va fi calda si umeda, cu instabilitate accentuata in special dupa-amiaza si temperaturi ce se vor apropia de 30ºC.

Saptamana debuteaza cu o informare meteo de vreme instabila si precipitatii local abundente, care cumulate vor putea depasi 20-25 l/mp, informarea este valabila pana luni seara la ora 21.

Luni, vremea va fi inchisa si temporar va ploua, in special in prima parte a zilei. Temperatura aerului va urca la 26ºC la amiaza si va cobori noaptea la 15ºC.

Marti, vremea va ramane inchisa, dar calda. Cerul va fi mai mult noros si se vor semnala ploi, in special la amiaza. Maxima zilei va urca la 28ºC, in timp ce minima va cobori la 16ºC.

Miercuri, instabilitatea va fi mai accentuata spre seara cand sunt posibile ploi cu caracter de aversa si descarcari electrice. Temperatura aerului va urca, la amiaza, la 28ºC, iar noaptea va cobori spre 17ºC. Vantul va avea unele intensificari spre seara, din sector NE.

Joi, instabilitatea se mentine, cu sanse mai mare de ploaie la amiaza, ele fiind insotite de scurte intensificari ale vantului si descarcari electrice. Maxima zilei va urca spre 28ºC, in timp ce minima va cobori la 16ºC.

Vineri, vremea va fi umeda, dar calda, cu ploi temporare pe tot parcursul zilei. Maxima va urca la 29ºC, iar minima va cobori pana la valoarea de 18ºC.

Sambata, instabilitatea va fi mai accentuata si va ploua, in reprize, la amiaza, iar apoi spre seara. Temperatura aerului va ajunge la 30ºC, la amiaza, in timp ce noaptea va cobori la 18ºC.

Duminica, va ploua aproape toata ziua, temperatura va urca spre 29ºC, in cursul zilei, iar noaptea aceasta va cobori la 17ºC. Vantul va avea unele intensificari, la amiaza, din sector SV.

La munte, vremea va fi instabila si va ploua, in fiecare zi, in special dupa-amiaza, cand si vantul se va intensifica si se vor semnala descarcari electrice si izolat grindina. Temperaturile se vor situa intre 12ºC;22ºC.

  Ştirile InfoOradea sunt şi pe Facebook sau pe Google News