Vremea in Oradea, in saptamana 4-10 ianuarie. Cand va ninge
Vremea

Vremea in Oradea, in saptamana 4-10 ianuarie. Cand va ninge

Potrivit datelor Administratiei Nationale a Meteorologiei, vremea, in saptamana 4-10 ianuarie, va fi mai calda decat in mod normal, dar se va raci spre sfarsitul saptamanii, cand sunt asteptate precipitatii mixte.

Luni, vremea va ramane  mai calda decat in mod normal, cu o maxima de 9 ºC si o minima de 6ºC. Vor cadea precipitatii sub forma de ploaie, pe tot parcursul zilei.

Marti, cerul va fi mai mult noros si va ploua mai ales in prima parte a zilei, iar vantul va avea unele intensificari cu viteze de pana la 20 km/h. Maxima zilei va urca la 7ºC, iar minima va cobori spre 2ºC.

Miercuri, pe fondul unei nebulozitati accentuate se vor semnala ploi slabe, mai ales in cursul noptii de miercuri spre joi. Temperatura aerului va fi la amiaza de 9ºC, in timp ce noaptea va cobori  la 3ºC.

Joi, vremea se va raci si vor aparea precipitatiile mixte. Noaptea temperaturile vor fi negative, iar conditiile meteo vor favoriza formarea poleiului.

Vineri, vremea va continua sa se raceasca, cerul va fi variabil cu unele innourari accentuate. Maxima zilei va fi de 3ºC, in timp ce minima va fi de -2ºC.

Sambata, va ramane rece cu un cer mai mult senin. Maxima zilei va fi de 1ºC, in timp ce minima va cobori spre -3ºC. Spre seara cerul se va innoura si  temporar va ninge.

Duminica, cerul va fi noros si se vor semnala precipitatii mixte, favorizand producere poleiului. Maxima zilei va fi de 2ºC, in timp ce minima va cobori spre -2ºC

Ne găsiți și pe Google News