Vremea in Oradea, in saptamana 31 iulie – 6 august 2023. Vine al 4-lea val de canicula
Vremea

Vremea in Oradea, in saptamana 31 iulie – 6 august 2023. Vine al 4-lea val de canicula

Potrivit datelor primite de la Administratia Nationala de Meteorologie, vrema in Oradea, in saptamana 31 iulie – 6 august va calda si umeda in cea mai mare parte, iar la mijlocul ei chiar caniculara.

Luni, vremea va fi inchisa in prima parte a zilei, apoi cerul se va degaja, iar temperatura aerului din cursul zilei va urca la 28ºC, iar minima va cobori spre valoarea de 16ºC. Vantul va sufla slab pana la moderat din sector V.

Marti, vremea va fi frumoasa si calda, cerul va fi variabil, mai mult senin, in cursul noptii se va innoura si temporar va ploua. Maxima zilei va urca la 29ºC, iar minima va cobori la 18ºC. La amiaza, vantul va avea unele intensificari din sector S.

Miercuri, vremea va fi inchisa in prima parte a zilei cand sunt asteptate ploi. Temperatura maxima va ajunge la 29ºC, iar minima la 17ºC. Vantul va avea unele intensificari, in prima parte a zilei din sector SV.

Joi, vremea va deveni calduroasa. Cerul va fi mai mult senin, iar la amiaza temperatura se va apropia de pragul de canicula. Temperatura maxima va urca pana la 32ºC, iar minima va cobori la valoarea de 22ºC

Vineri, vremea va deveni caniculara, indicele de disconfort termic va depasi valoarea de 80 de unitati. Maxima zilei va ajunge la 35ºC, iar minima va fi de 21ºC. Spre seara, vantul se va intensifica din sector NE.

Sambata, va ramane canicula, temporar va ploua in partea a doua a zilei. Vantul va sufla tare din sector N-NE. Maxima va urca la 33ºC, iar minima  spre valoarea de 17ºC.

Duminica, vremea se va raci accentuat. Va ploua pe tot parcursul zilei. Maxima va urca doar pana la 23ºC, iar minima va cobori la 13ºC. Vantul va sufla moderat din sector S-SV.

Pe parcurusul saptamanii, din cauza intensitatii unor fenomene, precum vantul sau precipitatiile, ANM ar putea trimite avertizari de tip NowCasting pentru a semnala posibile pericole cauzate de vant sau de cantitatea mare de precipitatii.

Ne găsiți și pe Google News