Vremea in Oradea, in saptamana 29 ianuarie – 3 februarie 2024
Vremea

Vremea in Oradea, in saptamana 29 ianuarie – 3 februarie 2024

Potrivit informatiilor primite de la Administratia Nationala de Meteorologie, vremea in Oradea, in saptamana 29 ianuarie – 3 februarie, va avea un aspect primavaratic.

Luni, vremea va fi frumoasa, cu maxima de 5ºC si o minima de -2ºC. Vantul va avea unele intensificari din sector NE.

Marti, cerul va fi senin, iar temperatura din cursul zilei va urca pana la valoarea de 3ºC, in timp ce minima va fi de -3ºC.

Miercuri, cerul va fi variabil si vremea va avea un aspect primavaratic. Maxima zilei va urca la 5ºC, in timp ce minima va cobori spre valoarea de -3ºC.

Joi, cerul va fi variabil, dar nu se vor semnala precipitatii. Maxima va urca pana la 5ºC, in timp ce minima va fi usor negativa si se va situa in jurul valorii de -1ºC. Vantul va avea unele intensificari din sector SV.

Vineri, vremea se va incalzi, iar cerul va fi mai mult noros. Maxima din timpul zilei va urca pana la 7ºC, in timp ce minima va deveni pozitiva si se va situa in jurul valorii de +1ºC

Sambata, vremea va fi din nou frumoasa si mai calda decat in ziua precedenta. Maxima va ajunge la 8ºC, in timp ce minima se va situa in jurul valorii de 2ºC.

Duminica, vremea va fi frumoasa si mai calda decat in mod normal. Maxima din timpul zilei va urca pana la valoarea de 10ºC, in timp ce minima va ramane pozitiva si se va situa in jurul valorii de +2ºC.

La munte, saptamana va debuta cu vreme rece si ninsori, care se vor transforma treptata in lapovita si apoi ploaie.

Ne găsiți și pe Google News