Vremea in Oradea in saptamana 14-20 august 2023. Canicula, urmata de furtuni
Vremea

Vremea in Oradea in saptamana 14-20 august 2023. Canicula, urmata de furtuni

Potrivit datelor Administratiei Nationale de Meteorologie in saptamana 14-20 august 2023 vremea va redeveni calduroasa, caniculara chiar, in cea mai mare parte a ei, iar spre finalul saptamanii sunt asteptate ploi.

Luni, vremea va fi calda cu un cer senin si o maxima de 30ºC. Noaptea temperatura aerului va cobori la 15ºC. Vantul va sufla slab din sector SE.

Marti, vremea va continua sa se incalzeasca si va deveni caniculara la orele amiezii cand temperatura va urca la 33ºC. Minima, din cursul noptii, va cobori la 17ºC.

Miercuri, vremea va ramane frumoasa, cu un cer mai mult senin si o maxima de 34ºC. Minima din cursul noptii va atinge valoarea de 18ºC. Vantul va sufla slab din sector S, cu unele intensificari spre seara.

Joi, vremea va continua sa ramana caniculara, cu o maxima ce va ajunge la 33ºC. Cerul va fi variabil mai mult senin. Noaptea minima va cobori pana la valoarea de 19ºC.

Vineri, o noua zi caniculara cu un cer mai mult senin. Maxima zilei va urca la 34ºC, iar minima va cobori pana la valoarea de 18ºC.

Sambata, cerul va deveni treptat noros, iar dupa amiaza sunt sanse sa ploua. Precipitatiile vor avea caracter de aversa si vor fi insotite de vijelii si grindina. Maxima zilei va urca din noua pana la 34ºC, iar minima va cobori pana la 19ºC.

Duminica, cerul va ramane mai mult noros, in special in partea a doua zilei cand sunt asteptate averse, insotite de tunete si fulgere. Vantul va avea unele intensificari din sector nordic. Maxima va atinge valoarea de 33ºC, iar minima va cobori pana la 18ºC.

Ne găsiți și pe Google News