Vremea in Oradea in intervalul 13-19 martie 2023. Scurt episod de iarna la mijlocul saptamanii
Vremea

Vremea in Oradea in intervalul 13-19 martie 2023. Scurt episod de iarna la mijlocul saptamanii

Potrivit datelor furnizate de Administratia Nationala de Meteorologie, in intervalul 13-19 martie 2023, in judetul Bihor si Oradea, vremea va fi schimbatoare cu un scurt episod de iarna la mijlocul saptamanii.

Luni, vremea va fi schimbatoare, cu un cer variabil. Maxima zilei va urca spre 12ºC, in timp ce minima, va cobori spre valoarea de 5ºC. Vantul va sufla moderat din sector S.

Marti, pe fondul unui cer mai mult senin, vremea va fi calda, iar maximele vor urca pana la 18ºC, in timp ce minima va cobori pana la 6ºC. Vantul va sufla tare din sector S.

Miercuri, vremea va intra intr-un episod de racire accentuata. Cerul va fi mai mult noros si se vor semnala precipitatii sub forma de ploaie, lapovita si ninsoare, iar noapte va ninge.. Maxima nu va mai depasi 10ºC, in timp ce minima va cobori spre 0ºC. Vantul va sufla la inceput din sector S, apoi se va intensifica si va sufla tare, din sector N.

Joi, vremea va fi rece si temporar se va semnala lapovita si apoi ploaie, in special in cursul diminetii. Vantul va continua sa sufle tare din sector N. Maxima zilei nu va trece de 7ºC, in timp ce minima se va situa in jurul valorii de -1ºC.

Vineri, cerul  se va degaja si vremea se va incalzi usor. Maxima va urca spre 12ºC, in timp ce minima va redeveni pozitiva si se va situa in jurul valorii de 2ºC.

Sambata, vremea va continua sa se incalzeasca, cerul va fi mai mult senin. Maxima va urca spre 15ºC, iar minima va cobori la 4ºC.

Duminica, vremea va fi calda si frumoasa cu temeperaturi de primavara, ce se vor situa la amiaza in jurul valorii de 18ºC. Minima din cursul noptii va cobori pana la 8ºC. Vantul va sufla slab din sector SE.

Ne găsiți și pe Google News